Forum naszej klasy
Administrator
Piszcie tu czym się interesujecie i co lubicie robić ;p
Ja interesuję się sportem i komputerami, lubię pograć w piłkę nożną, siatkówkę no i wiadomo na kompie ^_^ ;p
Ja interesuje sie wszystkim co z kompami zwiazane,
Lubie grac w noge, grac na kompie hmm aha i jeszcze lubie sie duuuzzzoooo uczyc ;]
*CzŁo/\/eK KlaSy*
No to tak. Ja się interesuję NARUTO (spout).
Jeszcze się interesuję muzyką (gram na gitarze).
I normalnie kocham rysować, jeździć konno, na deskorolce (chociaz średnio umiem).
Lubię zakupy (no a jak inaczej xD). A interesuję się jeszcze RPG.
A pójdziesz ty, Kluska. Moja proca jest lepsza od piły mechanicznej
Ostatnio edytowany przez Crazy_Andzia (2007-03-17 16:39:07)
Ja uwielbiam oglądać horrory, Naruto tez lubię ( a jakże xD ),
i oglądam anime, czytam mangi, kochma skalpel, lubię rysować, słuchać muzyki, bawić się w HTML'u...
I uwielbiam wkurzć Andzię
Mwhahaha.
Ostatnio edytowany przez Kluska (2007-03-17 16:35:12)
no więc... co ja lubię?? lubię muzykę, spędzać duuużo czasu z moimi laskami (jak i wieloma innymi osobami ;P), chodzić po mieście i na kebaba (pierożki też niczego sobie )
Ostatnio edytowany przez MaDzIa (2007-03-17 18:15:19)
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Lubię: Blondynę z II piętra
Nie lubię: Chłopaka blondyny z II piętra
A tak na serio to need help! Nie lubię ludzi a i tak nie mam gdzie sie podziać!
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Co lubię??/Nie no chyba wiecie... Norwegia oczywiśćie a tak poza tym muzyka..film..taniec ...no i pare innych rzeczy ;D
Ja lubie generalnie grac na kompiexD no rozwiazywac zest'a. nie lubie siedziec dluzej niz tydzien na 1 rydlu ///
no wiec ja lubie grac w tenisa....., patrzec na mojego ministranta
a tak poza tym....to lubie dobra muza, filmikiem tez nie pogardze!!
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Ja Lubię:
-Grać w nogę
-Grać w kosza
-Grać na kompie
-Oglądać mecze ze starym
-Oglądać M jak Miłość , Pierwsza Miłość, Gra W w Ciemno, Na wspólnej, Kuba Wojewódzki, Szymon Majewski Show i od ch**a tego jeszcze ^^
*CzŁo/\/eK KlaSy*
krwawe horrory i jeszcze raz krwawe horrory i jeszcze raz KRWAWE HORRORY:) a takze muza, stomatologia:), i nicnierobienie:)
*CzŁo/\/eK KlaSy*
spać, siedzieć na kompie, oglądać tv, łazić po mieście (jakie to ambitne), drażnić Andzię, ubóstwiać czarodzieja Jasia i...reszta listy jest długa i bardzo ciekawa...
*CzŁo/\/eK KlaSy*
domowe imprezy z winem dziadka , taniec , komedie , strzelanie z byle czego do kota sąsiadów i oczywiście jazda po lotnisku->dobrze ze pasy startowe sa długie ........................................
*CzŁo/\/eK KlaSy*
uwielbiam konie(!)drzewka, krew, rysowanie i ... SamaNieWiemCo jeszcze(konie rulezzz!)
wymienienie tego co ja uwielbiam zabrałoby dużo miejsca, lae tak ogółem to lubię śpiewać, tańczyć ...no i jeżdzić na nartach ...więcej o moich zainteresowaniach wolę nie pisać ...dla dobra ogółu
*CzŁo/\/eK KlaSy*
ja tam lubię i drzewka i krzaczki i nawet kwiatki, ale nie ma to jak gorący...kubek kakao
*CzŁo/\/eK KlaSy*
do kręgu moich chorych zainteresowań dołączyli Włatcy móchXD Czesio, Maślana i Marcel rulezzzz!!!!