Forum naszej klasy
*CzŁo/\/eK KlaSy*
No to powiedzcie mi moi mili
jaki sport jest wam najbliższy?
w moim mniemaniu ulubionym sportem są: koszykówka, pływanie, siatkówka i piłka nożna
Administrator
piłka nożna ; siatkówka xD
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Sporty zimowe, motorowe, siatkowka, pilka reczna ,taniec....
taaaak....bieganie z Madzią to jest to ( TYLKO PRZEZ TO ZASIAłAM MOJEGO KOLCZYKA ) a poza tym jazda na narach, pływanko , taniec iiiiiiiiii....śmiech, jeżeli można go do sportów ekstemalnych zaliczyć ^^
szachy:D jazda na rowerze i plywanie
*CzŁo/\/eK KlaSy*
taniec , pływanie, jazda na rowerze, aerobik z alexem w bułgarii
rolki, a do ekstremalnych to jazda samochodem po lotnisku
Ostatnio edytowany przez manu chao :) (2007-04-04 19:01:43)
tenis...oczywiscie....ale lubie tez siatke, ogladam skoki narciarskie (ale nie tak namietnie jak moja babcia ) hmm...aa i jazda figurowa
*CzŁo/\/eK KlaSy*
na ja też lubię jazdę figurową... szczególnie jak leżę długana lodzie po jakims wyczynie xD
a oglądać to ja oglądam koszykówkę, ale i tak kurna zasad nie znam, co mnie wpienia ^^'
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Piłka Nożna ~ Koszykówka
*CzŁo/\/eK KlaSy*
osoba moja gustuje w sportach o nazwach brzmiacych siatkowce, jezdzie na rowerze, lyzwach, biegach i downowaniu:) <oz kurcze jakie madre slowa az sama siebie zadziwiam:)>
*CzŁo/\/eK KlaSy*
zdecydowanie siatkówka (nie ważne, że nie najlepiej mi wychodzi) i od dzisiaj - aerobik przy afrykańskich melodiach i "Pump it up"
*CzŁo/\/eK KlaSy*
hahaha... bo my zawsze zwałę ciągniemy i ze śmiechu nie możemy
zresztą my żadko teraz kiedy gramy...
*CzŁo/\/eK KlaSy*
a do sportów ekstremalnych to moge jeszcze zaliczyć wyprowadzanie mojego psa...
*CzŁo/\/eK KlaSy*
uwielbiam jeździć na kobyłach(chociaż boli mnie przy tym tyłek), robić masakrę piła spalinową, robić syf w pokoju no i oczywiście wkurzać wszystkich wokół XDDDDD
*CzŁo/\/eK KlaSy*
Magda i to się nazywa sport ekstremalny..Popieram!!!!